Kobe Serras verlengt bij Herpertz Bevo Hc

Kobe Serras verlengt bij Herpertz Bevo Hc

De 21-jarige Belgisch International Kobe Serras heeft zijn aflopende contract bij Herpertz Bevo HC met een seizoen verlengd. De linkshandige rechteropbouwspeler zal ook in seizoen ‘23/’24 weer te bewonderen zijn in het blauw/gele shirt van de Limburgse BENE-Leagueploeg.

Kobe Serras kwam in 2019 als jeugdinternational over van Olse Merksem en groeide in Panningen al snel uit tot publiekslieveling en International voor de Belgische Red Wolves. De handballer uit Lokeren die ook belangstelling geniet van andere topclubs, kiest bewust voor een langer verblijf bij de club uit Peel en Maas. Serras, die volgend jaar gaat beginnen aan z’n vijfde seizoen in Panningen, over zijn contractverlenging: "ik heb het goed naar mijn zin bij Bevo en zie nog genoeg mogelijkheden om me verder te ontwikkelen in de sterke BENE-League competitie".

WK in Polen en Zweden

In januari zal Serras met het Belgisch team debuteren op het Wereldkampioenschap in Zweden en Polen. Hij heeft samen met teamgenoot Joris Gillé een plaats verworven in de WK-selectie van België. In de groepsfase van het WK komen de Belgen titelhouder Denemarken, Tunesië en Bahrein tegen.

Maatschappelijk hoopt Kobe volgend studiejaar z’n Technische Natuurkunde studie aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven af te ronden.

Posted in

Angelique Joosten