Dario Polman verlengt bij Herpertz Bevo Hc

Dario Polman verlengt zijn contract bij Herpertz Bevo HC

 

Bestuur en Technische staf van Herpertz Bevo Hc zijn verheugd te kunnen melden dat aanvoerder Dario Polman zijn contract bij Herpertz Bevo Hc met twee jaar verlengt.

 

De 30-jarige spelverdeler is al jaren een grote aanjager en inspirator in het aanvalsspel van de Noord-Limburgse BENE-Leagueploeg. Ook in de komende seizoenen zal Dario Polman dus weer te bewonderen zijn in het shirt van de Panningse ploeg.

 

Dario geeft zelf aan nog niet klaar te zijn om te stoppen. “Bevo Hc is een fantastische club, waar ik me goed thuis voel. Ik heb hier een mooie combinatie van handbal met werk via een sponsor binnen het netwerk van Herpertz Bevo Hc. Ik ben pedagogisch medewerker in de kinderopvang, ondersteun op een basisschool en geef diverse handbaltrainingen aan talentvolle spelers in de regio”.

 

Dario Polman heeft in al de jaren die hij al bij Bevo speelt ook een bijzondere band opgebouwd met veel mensen binnen de club. Hij is ook buiten het veld een  inspiratiebron voor de jeugd en een verbinder tussen topsport en breedtesport.

 

De club beleeft op dit moment een moeilijk seizoen in de BENE-League, maar Bevo zal snel weer terugkomen in de top. Er staan de komende seizoenen veel toptalenten vanuit de jeugd klaar om door te stromen naar het eerste team. Dit zijn spelers die op dit moment ook deel uit maken van de diverse Nationale jeugdselecties. Het aanblijven van een ervaren speler als Dario is heel belangrijk bij de verdere ontwikkeling van deze jonge talenten. Daarbij zal de trouwe Bevo aanhang dus ook volgend seizoen weer kunnen genieten van het snelle en attractieve spel, waarvoor Dario Polman garant staat.

 

foto: FotoReza