Weekdienst en vrijwilligerstaken

Als Bevo-lid ben je automatisch ook Bevo-vrijwilliger, want samen maken wij de verenging! Wat dat voor jou betekent vind je op deze pagina. Maar niet voordat we heel veel dank uitspreken aan al die vrijwilligers die zich blijven inzetten voor Bevo zelfs zonder dat ze handballen! Jullie zijn helden!

Uiteraard verwachten we van iedereen dat je altijd supernetjes met de hal, de kleedlokalen en de kantine omgaat. Help met opruimen na de training en wedstrijd en laat de kleedlokalen schoon achter. Daarnaast gaan we structuur aanbrengen in de vrijwilligerstaken die door de leden worden ingevuld. De vrijwilligerstaken worden toebedeeld aan de teams in 2 groepen: Senioren t/m B en C t/m F Jeugd.

- Senioren, Recreanten, A en B spelers -

Jullie taken als team zijn:

· Aantal wedstrijden fluiten per jaar

· 3 tot 4 weekdiensten per jaar

De wedstrijden fluiten is niets nieuws, de meeste data zijn al bekend bij jullie. Zorg ervoor dat je ruim op tijd aanwezig bent, kleine moeite groot plezier!

De weekdiensten vervangen het vroegere bonnensysteem. Wat we gaan doen: alle weken in het seizoen worden toegewezen aan een team, die week hebben jullie ‘weekdienst’. Elk team komt zo’n 3 tot 4 keer per jaar aan de beurt voor maximaal 4 taken in die week. Voor A en B spelers verwachten we inzet van spelers of ouders afhankelijk van de taken (denk aan bardienst voor 18+).

Wat verwachten we in die week:

Twee weken tevoren krijgt jullie team-contactpersoon van Team Sportarena (het team dat het halbeheer en de kantine coördineert) het lijstje van klussen dat ingevuld moet worden in jullie teamweek. Dat zijn taken van een paar uurtjes, zoals bijvoorbeeld kantinedienst, hulp bij trainingsstages en evenementen, onderhoud (rondom) hal, opruim of schoonmaakhulp, vloer hal 2 inleggen of uithalen. Dus, als jullie het in je team een beetje verdelen is iedereen 1 of 2 keer in het seizoen aan de beurt voor een dienst. Indien het niet lukt om de taken in te vullen dan zijn jullie als team verantwoordelijk voor het regelen van vervanging of ruilen met een ander team.

#wijzijnallemaaltalenten #wijhelpenelkaar #wijzijnbevohc

afbeelding_2022-04-09_060024947

- Jeugdleden B C D E F en ouders -

Iedereen is nodig!

We vinden het belangrijk dat jullie naast het handballen ook plezier halen uit het samen maken van onze verenging. Uiteraard verwachten we ook van jullie dat je netjes met de hal, de kleedlokalen en de kantine omgaat. Help met opruimen na de training en wedstrijd en hou de kleedlokalen schoon, dan zijn we al goed op weg!

De B, C en D jeugd worden ingedeeld om bij de wedstrijden van het eerste heren team te dweilen. Daarnaast verwachten wij dat zij taken als glazen ophalen en helpen bij de training van de jongere teams oppakken. Als je het leuk vindt om te helpen bij trainingen, geef het aan bij je trainer of mail naar breedtesport@bevohc.nl. En als we jullie nodig hebben krijgt jullie trainer/begeleider de in te vullen taken en data door via Team Sportarena. Dank jullie wel alvast!

Van de E en F jeugd verwachten we dat ze mee vlag dragen of als talent mee oplopen met HS1.

De ouders van de B, C, D, E en F jeugd worden ingedeeld voor kantinediensten, waar mogelijk rond de thuiswedstrijden van de eigen kinderen.

tabel2

- Voor alle ouders, opa’s en oma’s -

Wil je de vereniging helpen, heel fijn! Er is in de Heuf altijd wel iets te doen, te klussen, te poetsen of op te ruimen. Jij kunt vast iets waar we net om verlegen zitten! #wijzijnallemaaltalenten

  • Misschien is het uurtje trainingstijd van je kind toch een beetje verloren tussen het brengen en halen door, en vind je het prima om dan standaard een klusje op je te nemen?
  • Of laat ons weten wat je kunt of wat je zou kunnen betekenen?
  • Ben je klusser, digitale held, geweldige hobby-kok, projectleider-type, toekomstig trainer, of noem maar op, we horen het heel graag!
  • Mail naar sportarena@bevohc.nl of info@bevohc.nl

 

Veel dank en tot snel!

Sven Hemmes - Team Sportarena

Dieneke Joosten - Bestuur Bevo Hc