Weekdienst en vrijwilligerstaken

Als Bevo-lid ben je automatisch ook Bevo-vrijwilliger, want samen maken wij de verenging! Wat dat voor jou betekent vind je op deze pagina. Maar niet voordat we heel veel dank uitspreken aan al die vrijwilligers die zich blijven inzetten voor Bevo zelfs zonder dat ze handballen! Jullie zijn helden!

Uiteraard verwachten we van iedereen dat je altijd supernetjes met de hal, de kleedlokalen en de kantine omgaat. Help met opruimen na de training en wedstrijd en laat de kleedlokalen schoon achter. Daarnaast gaan we structuur aanbrengen in de vrijwilligerstaken die door de leden worden ingevuld.

- Senioren, Recreanten, A en B spelers -

Jullie taken als team zijn:

· Aantal wedstrijden fluiten per jaar

· 3 tot 4 extra taken per jaar

· Bardienst direct aansluitend op elke eigen thuiswedstrijd.

#wijzijnallemaaltalenten #wijhelpenelkaar #wijzijnbevohc

- Jeugdleden B C D E F en ouders -

Iedereen is nodig!

We vinden het belangrijk dat jullie naast het handballen ook plezier halen uit het samen maken van onze verenging. Uiteraard verwachten we ook van jullie dat je netjes met de hal, de kleedlokalen en de kantine omgaat. Help met opruimen na de training en wedstrijd en hou de kleedlokalen schoon, dan zijn we al goed op weg!

De B, C en D jeugd worden ingedeeld om bij de wedstrijden van het eerste heren team te dweilen. Daarnaast verwachten wij dat zij taken als glazen ophalen en helpen bij de training van de jongere teams oppakken. Als je het leuk vindt om te helpen bij trainingen, geef het aan bij je trainer of mail naar breedtesport@bevohc.nl. En als we jullie nodig hebben krijgt jullie trainer/begeleider de in te vullen taken en data door via Team Sportarena. Dank jullie wel alvast!

Van de E en F jeugd verwachten we dat ze mee vlag dragen of als talent mee oplopen met HS1.

De ouders van de B, C, D, E en F jeugd worden ingedeeld voor kantinediensten, waar mogelijk rond de thuiswedstrijden van de eigen kinderen.

- Voor alle ouders, opa’s en oma’s -

Wil je de vereniging helpen, heel fijn! Er is in de Heuf altijd wel iets te doen, te klussen, te poetsen of op te ruimen. Jij kunt vast iets waar we net om verlegen zitten! #wijzijnallemaaltalenten

  • Misschien is het uurtje trainingstijd van je kind toch een beetje verloren tussen het brengen en halen door, en vind je het prima om dan standaard een klusje op je te nemen?
  • Of laat ons weten wat je kunt of wat je zou kunnen betekenen?
  • Ben je klusser, digitale held, geweldige hobby-kok, projectleider-type, toekomstig trainer, of noem maar op, we horen het heel graag!
  • Mail naar sportarena@bevohc.nl of info@bevohc.nl

 

Veel dank en tot snel!

Team Sportarena & Bestuur Bevo Hc