large_9464_0

G Handbal

large_13971_1

Bevo klaar voor groots reüniefeest

Na de geslaagde Kickoff en de Alewiejo Pubquiz staat op 4 mei de grande finale van het jubileumfeest van Bevo op het programma. De roemruchte handbalclub bestaat 50 jaar.

In De Heuf vindt vanaf 20.30 uur het grote reüniefeest plaats. De bekende Bevo-DJ’s zullen zorgen voor een opperbeste stemming.

De kantine dient na een feestelijke opening vanaf half acht als Reüniecafé; dé plek om alle herinneringen van 50 jaar Bevo met elkaar op te halen. In het sponsorhome - omgetoverd tot Bevomuseum - kunnen de bezoekers foto’s, films, posters uit het roemrijke verleden van Bevo bekijken.

Coryfeeën

Spelers en speelsters van weleer zullen gegarandeerd nog op jullie netvlies staan. Wie weet zijn ze van de partij, samen met de rest van de Bevo-familie. Wat te denken van de broers Ad, Ron en Lambert van Berlo, Huub Verrijt, William Gommans, Bea Beumers, José Kessels, Sandy van der Elsen, Marion Nijsen, Erik Vrijken, Sjoerd en Nick Karis, Ivar Peeters en Roger van de Beucken. En klasbakken als Sonni de Jonge, Bart Ravensbergen, Toon Leenders, etc. De lijst is te lang om alle coryfeeën te noemen.

Wie weet zijn ze 4 mei van de partij, samen met de rest van de grote Bevo-familie.

Om het feest te doen slagen vragen we spelers, supporters en bestuursleden om dit bericht te delen via de sociale media. Onder het mom van: Help jij mee?

large_13643_1

Alewiejo Pubquiz

De kick-off van ons jubileumjaar was één groot feest. Een mooie start. Op 19 januari geven we hieraan een passend vervolg. In een jubileumjaar gaat het namelijk ook en vooral om de mensen en het (her)beleven van alle mooie verhalen die onze club rijk is. Begin januari is een mooie tijd voor een eerste reünie moment.

De grote Alewiejo Pubquiz

We nodigen daarom iedereen uit om deel te nemen aan de allereerste Alewiejo Pubquiz. Kom met je (oud) teamgenoten, fans, familie, vrienden of je bedrijf. Een hele hal vol met alle bijzonder mensen die samen 50 jaar Bevo HC geschreven hebben. Zie je het al voor je? Overigens, als je nog geen geschiedenis met ons geschreven hebt (of heel kort), maar je wel gewoon zin hebt om eens het Bevo gevoel te ervaren, ben je natuurlijk ook van harte welkom.

Even wat informatie over de Pubquiz:

• Voor het overgrote deel is een ‘normale’ Pubquiz, maar dan wel met wat leuke (Bevo) twists er doorheen. Daarom hebben we een speciale quizmaster, Mr. Bevo Ron Klemann, hiervoor ingehuurd.

• Een team mag uit minimaal vier en maximaal zes personen bestaan. Heb je meer mensen kan je dat uiteraard in meerdere teams opdelen. Nog leuker!

• De Pubquiz is tijdens etenstijd, dus wij zorgen ook voor genoeg en lekker eten. Dat hoort gewoon bij een goede pub.

• En wat ook bij een wedstrijd hoort. We zorgen voor spectaculaire prijzen!

• Uiteraard nemen we op die avond ook uitgebreid de tijd om te borrelen op het nieuwe jaar en krijg je toegang tot de BENE-league wedstrijd van Heren 1 tegen Hurry-Up.

• En dat voor een prijs van nog geen € 13,- per persoon!

Het programma ziet er als volgt uit:

• Inloop vanaf 15:30 uur

• 16:00 uur: Alewiejo Pubquiz met quizmaster: Mr. Bevo Ron Klemann

• 20:00 uur: Wedstrijd BENE-League Bevo HC - Hurry-Up

• Na de wedstrijd uitgebreide nieuwjaarsborrel en feest

Opgeven?
Geen reden meer om je niet op te geven, dus geef je Alewiejo Pubquiz team snel op via https://goo.gl/forms/MRk4d5xTUH05TjVx1

Tot 19 januari!

Maar het volgende fysieke feestmoment (naast natuurlijk alle wedstrijden van onze teams die jullie gewoon kunnen blijven bezoeken) is de Alewiejo Pubquiz op 19 januari. Geef je dus snel op via https://goo.gl/forms/MRk4d5xTUH05TjVx1!

Voor meer vragen of opmerkingen over het jubileum kunnen jullie contact opnemen via 50jaarbevohc@gmail.com of www.facebook.com/50jaarbevohc.

Tot 19 januari!

large_13541_1

Spetterende kick-off 50 jaar Bevo-familie

Met een spetterende kick-off in sporthal De Heuf is Herpertz Bevo Hc het jubileumjaar begonnen.

Driehonderd handballers en familieleden verzamelden zich omstreeks het middaguur voor een gezamenlijke lunch in de handbalarena. ‘Heufspeaker’ Wim Knippenbergh dankte het organisatiecomité en sponsoren voor hun bijdragen.

“We vieren als één familie een groot feest”, zei Knippenbergh, en dirigeerde de hongerige eters vervolgens naar de knakworsten bij het buffet.

Daarvoor hadden de jeugdleden hun honger opgewekt op een gevarieerde stormbaan in de hal ernaast.

Zege

Na het eten presenteerden alle teams zich.
Het herenteam sloot de eerste ronde van het jubileum af met een oefenwedstrijd tegen Kungälvs HK uit Zweden, het team van voormalig Bevo-speler Robert Fasnacht. Bevo won met 30-27, na een 15-15 ruststand. Bevo - waar Nick van den Beucken de eerste helft indruk maakte met vijf doelpunten - wist een voorsprong niet vast te houden en moest dulden dat de Zweden zelfs met een doelpunt voor kwamen te staan. Na rust zette de ploeg van coach Jo Smeets de puntjes op de i. Vrij gemakkelijk liep Bevo weg van zijn Zweedse tegenstander. De zege kwam geen moment meer in gevaar, ook al deed de BENE-League-club het in de eindfase rustig aan.

Feestavond

Voorzitter Mustafa Amhaouch toonde zich verheugd over de vlekkeloze organisatie van de kick-off van het jubileumfeest. “Een toonbeeld van zelfregulering, zelfregulering a la carte, zou ik willen zeggen. Het idee is spontaan geboren. Als bestuur hebben we er ons niet mee bemoeid. Het enige wat we hebben hoeven doen is groen licht geven.”

Ron Klemann van het organisatiecomité: “Het eerste idee was een feestavond. Dat vonden we te mager, want je zult altijd meemaken dat een aantal mensen juist op dat moment niet aanwezig kunnen zijn. Zo kwamen we op het idee om er drie activiteiten van te maken. We willen iedereen bereiken. Op 19 januari vindt een pubquiz plaats. 4 mei volgend jaar staat de grote feestavond op het programma. We bouwen een jaar lang aan 50 jaar Bevo HC.”

Voorzitter Amhaouch: “Het zou mooi zijn als we het jubileumjaar kunnen bekronen met het kampioenschap in de BENE-League. Ik denk dat dat haalbaar is. We gaan ons nog versterken.”

Sabine Zelen van het organisatiecomité begeleidde de kinderen ’s morgens op de stormbaan. Zelf speelde ze twintig jaar handbal. “Ik ben trots als ik zie hoe de kinderen hier vandaag plezier beleven. En iedereen werkt belangeloos mee. Bevo is een echte familieclub.”

Ambities

Aan de grote opkomst te zien zit het wel snor met de aanwas van de handbalclub. Met de ambities trouwens ook. Rik Aendekerk (B2) en Melle van Katwijk (B1), allebei 15 jaar, zien in Dario Polman hun grote voorbeeld. Rik wilde na voetbal en judo een nieuwe sport uitproberen en koos voor handbal. “Dat vind ik toch wel het leukste.”

Voor Melle, zoon van oud-speler Danny van Katwijk, bestaat maar één sport: handbal. “Ik ben midden-opbouwer. Mijn ambitie is te spelen in het eerste team en daarna mijn loopbaan vervolgen in het buitenland. Daar ga ik alles voor doen.”

large_13472_1

Bevo Hc kijkt uit naar kick-off jubileumjaar op 2 september 2018!

Het was een bijzonder handbaljaar met vele mooie prestaties zowel op als rond het veld. Het is nu tijd om van een welverdiende vakantie te genieten. Maar we hebben zeker iets om naar uit te kijken. We hebben al eerder aangekondigd trots te zijn dat we in het seizoen 2018-2019 ons 50 jarig jubileum gaan vieren. Van de drie jubileum activiteiten staat het programma voor de kick-off inmiddels klaar. De uitnodiging vinden jullie in de bijgaande flyer.

Kick-off!
Op zondag 2 september 2018 starten we het jubileumjaar om 10.00 uur met een stormbaan voor de jeugd, gevolgd door een Bevo verenigingsbrunch om 12.00 uur. Vanaf 13.30 uur presenteren zich de seniorenteams met om 15.30 uur een topwedstrijd van onze heren 1 tegen het team van oud Bevo speler Robert Fasnacht, namelijk Kungälvs HK uit Zweden. In de pauze van de wedstrijd zijn om 16.00 uur is het G-team en de jeugdteams aan de beurt om zicht te presenteren. Tevens worden diendag ook alle teamfoto’s gemaakt. Een jubileum waardige Bevo opening, waarin we ook nog een bijzondere onthulling doen!

De grote Alewiejo Pubquiz
In een jubileumjaar gaat het ook om de mensen en het (her)beleven van alle mooie verhalen die onze club rijk is. Begin januari is dan ook een mooie tijd voor een eerste reünie. We nodigen dan iedereen uit om deel te nemen aan de allereerste Alewiejo Pubquiz. Kom met je (oud) teamgenoten, fans, familie, vrienden of je bedrijf. Een hele hal vol met alle bijzonder mensen die samen 50 jaar Bevo geschreven hebben. Zie je het al voor je? Uiteraard nemen we dan ook uitgebreid de tijd om te borrelen op het nieuwe jaar.

Feest, feest en nog eens feest
Uiteraard sluit je een jubileumjaar af met een megafeest! Bereid je er maar alvast op voor. Een feestje kunnen we namelijk wel bouwen. Waarschijnlijk gaat dit feest eind mei plaatsvinden.

Bouwen aan het jubileumjaar
Bovenstaande activiteiten vormen de hoofdmoot van ons jubileumjaar. Om ook online alle mooie verhalen en foto’s te delen hebben we een speciale Facebook jubileum pagina in het leven geroepen. Ga dus snel naar www.facebook.com/50jaarbevohc en volg alle ontwikkelingen. Hou uiteraard ook gewoon onze andere media kanalen in de gaten!

Maar zoals gezegd gaan we nu eerst even genieten van de vakantie. We gaan je (weer)zien!

Voor meer vragen of opmerkingen over het jubileum kan gemaild worden naar 50jaarbevohc@gmail.com.