Springkussen event Panningen

Wil jij ook een dag lang klimmen en klauteren op de mooiste stormbanen, springen op meerdere springkussens, behendigheidspelen spelen of lekker voetballen in de voetbalkooi? Kom dan in de carnavalsvakantie op zaterdag 17 en zondag 18 februari naar De Heuf in Panningen. Daar organiseert Bevo Hc namelijk Het grote SPRINGKUSSEN FESTIJN! Met mede dank aan Heldens Springkussenverhuur, JUMBO Panningen en Partyverhuur d'n Hangtafel.

De hele evenementenhal wordt voor deze activiteit omgebouwd tot speelparadijs met speeltoestellen voor jong en oud. Speciaal voor de allerjongsten wordt er een heuse peuterhoek ingericht.

Dus kom met je boertje, zusje, vriendjes en/of vriendinnetjes lekker spelen in De Heuf!

Of maak gebruik van ons speciale arrangement voor kinderfeestjes en vier je verjaardag als nooit tevoren.

Krijg je honger en dorst van al dat spelen? Geniet dan extra voordelig van onze smulkaarten, die verkrijgbaar zijn aan de kassa bij de entree.

smulkaarten L en XL

Ouders
Ook ouders zijn van harte welkom in De Heuf tijdens dit festijn. De toegang is gratis en je kunt naar keuze plaatsnemen op het terras in de speelhal of in onze gezellige kantine waar onze vrijwilligers klaar staan om je, indien gewenst, te voorzien van wat drinken en/of eten. Er is gratis wifi.

Reserveren
Reserveren voor losse toegang is niet nodig. Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa op de dag zelf en kunnen contant of met pin betaald worden. Voor kinderfeestjes verzoeken we je wel om vooraf te reserveren door de naam van de jarige, telefoonnummer van de begeleider en het aantal personen te mailen naar sportarena@bevohc.nl.

LOCATIE
Sporthal De Heuf
Wilhelminastraat 44
Panningen

 

DATA en TIJDEN
Zaterdag 17 en zondag 18 februari 2024
Van 10.00 tot 16.00 uur

 

PRIJSLIJST
Entree kinderen €7,50
Ouders/begeleiding gratis

Smulkaart L €3,50
(2x ranja, 1 ijsje, 1 zakje snoep of chips)

Smulkaart XL €7,50
(3x ranja, 1 ijsje, 1 zakje snoep of chips, 1 frietje met saus en snack)

Kinderfeestje €13,50 per kind
(min. 8 kinderen, entree incl. smulkaart XL) 

 

springkussen-prijslijst

Speciaal voor alle basisschool leerlingen uit Peel en Maas (en omgeving)

springkussen-footer
Sponsoren