Sponsoren

Herpertz Bevo Business Event

Combineer uw bezoek aan de European cup wedstrijd tegen AS SGS Ramhat Hashron met een overheerlijk buffet, interviews met coaches van beide teams en een interessante spreker.

23 oktober om 16.00 uur is het zover. Voor het eerst sinds lange tijd gaat Herpertz Bevo Hc deelnemen aan de European Cup.
Speciaal voor al onze sponsoren, organiseren wij na de wedstrijd een business event.

Het programma van de dag ziet er als volgt uit:
- 16.00 uur wedstrijd Herpertz Bevo Hc - AS SGS Ramhat Hashron
- 17.00 / 17.30 uur einde wedstrijd
- 17.30 uur ontvangst van de sponsoren met een glaasje bubbels in het sponsorhome
- 17.45 uur interview met de coaches van beide teams
- 18.00 uur opening koud/warm buffet
- 20.00 uur afsluiting met een kopje koffie/thee

Tijdens het genieten van een het heerlijke buffet nemen wij u mee in het leven van Frans Paymans. Een indrukwekkend verhaal van een voormalig topsporter.

Voor slechts € 75,- per persoon verzorgen wij graag dit mooie business event voor u. Een optimale kans om te genieten van een heerlijke maaltijd, een bijzonder verhaal te horen en bij te praten met andere sponsoren van Herpertz Bevo Hc.
Alle kosten incl. een wedstrijdticket zijn bij deze kosten inbegrepen.

business-dinner-event-organiseren-zelf-koken
business-dinner-event-organiseren-gedekte-tafel

Wedstrijdtickets zijn uitsluitend nog aan de kassa verkrijgbaar

European Cup Handbal 2021 wordt voor Herpertz Bevo Hc
mede mogelijk gemaakt door

Logo de Leistert recreatiepark CMYK

Het #1 vakantiepark van Nederland.

De Leistert is één van de meest veelzijdige vakantieparken van Nederland. Comfortabel overnachten in luxe bungalows, stijlvol kamperen en genieten van alle faciliteiten die de Leistert rijk is. Maar liefst 100.000 gasten kiezen jaarlijks voor een vakantie op dit schitterende park in Limburg.

Bohaco

Kunststof en aluminium ramen, deuren, serres en zonwering.

Bohaco ontwikkelt, fabriceert en monteert al 40 jaar kunststof en aluminium ramen, deuren, serres en zonwering. Sinds het ontstaan in 1979 groeide Bohaco van klein familiebedrijf uit tot een speler van formaat met vijf eigen vestigingen en één dealer in Noord-Brabant en Limburg.

Het merk Bohaco staat voor eerlijke tekst en uitleg over een compleet assortiment van hoogwaardige, duurzame en degelijke producten.

Perfect Coat

Perfect Coat, complete coating solutions

Perfect Coat is gespecialiseerd in het industrieel lakken van kunststof onderdelen. Onze dienstverlening gaat echter verder dan alleen lakken. Perfect Coat biedt totaaloplossingen. Naast het lakken van uw producten kunnen wij voor u teksten en markeringen aanbrengen door middel van tampondruk of laser-graveren. Ook kunnen wij voor u de assemblage/samenstellen van producten verzorgen. Wij gaan zelfs nog een stap verder. Wij kunnen het gehele project-management aanbieden van matrijs, spuitgieten, lakken tot en met assemblage. Alles uit één hand met één aanspreekpunt.