Doelman Mark van den Beucken keert terug bij Bevo Hc 

 

BENE-Leagueploeg Herpertz Bevo Hc meldt dat Mark van den Beucken (27) na een internationale handbal carrière terugkomt naar zijn eigen club Bevo Hc. De doelman komt over van Kristiansand Topphåndball dat uitkomt op het hoogste niveau in Noorwegen. Daarvoor speelde hij in de Duitse Bundesliga bij HSV Hamburg en TBV Lemgo.

 

Na de komst van de 26-jarige Duitser Julian Mumme is de uit Beringe afkomstige Mark van den Beucken de tweede nieuwe aanwinst vanuit een buitenlandse handbalcompetitie. Met de ex-international voegt Herpertz Bevo Hc een ervaren doelman toe aan de hoofdmacht, waarin hij samen met Philipp Ruch en talent Martijn Hendriks deze positie zal bemannen.

Bevo Hc is heel blij met de brede ervaring die Mark mee terugbrengt naar de club. Zowel als speler in en rond het veld als de ervaring binnen de verschillende clubs ziet Bevo als toegevoegde waarde waar wij veel van kunnen leren.

Met zijn persoonlijkheid en positieve uitstraling ziet Bevo Hc voor Mark een belangrijke rol weggelegd in het coachen van jonge talenten die de komende seizoenen gaan doorstromen naar het eerste Heren team.

 

Van den Beucken is net van Noorwegen terug naar Nederland gekomen waar hij uitkijkt naar het seizoen en het weer opbouwen van zijn leven in Nederland. “Bij Bevo wil ik het handballen op topniveau ook gaan combineren met het opbouwen van een maatschappelijke carrière. Dat biedt een mooi perspectief.”, zo vertelt Van den Beucken. “En ik verheug me ontzettend op de samenwerking met alle mensen binnen de club en die ik allemaal al ken vanuit het verleden”.

 

Herpertz Bevo Hc is heel blij met de terugkomst van Mark van den Beucken en wenst hem veel succes en plezier tussen zijn vertrouwde én nieuwe fans in Panningen.