Gino Reijnen en Giel van Lisdonk tekenen voor 2 seizoenen bij Bevo HC

De gedreven 18-jarige spelverdeler Gino Reijnen (foto 1) uit Blerick speelt ook de komende 2 seizoenen voor Herpertz Bevo Hc.

De midden opbouwer speelt een belangrijke rol in de opleidingsploeg van Herpertz Bevo Hc dat uitkomt in de Eredivisie. Hij heeft inmiddels al meerdere malen zijn opwachting gemaakt in de BeNeLeague en is in het verleden al een keer uit mogen komen voor Oranje in de nationale jeugd selectie.

“Ik ben blij dat wij met zo’n jonge groep de kans krijgen om door te groeien naar het eerste team van Bevo HC. “ Aldus Gino.

Naast Gino Reijnen kiest ook de 18-jarige uit Brabant afkomstige Giel van Lisdonk (foto 2) voor een langer verblijf bij Bevo. De linkshandige speler maakte afgelopen seizoen zowel in de aanval als dekking een goede ontwikkeling door. “Heel fijn dat wij het vertrouwen van de club krijgen dat ze met ons door willen bouwen en we ons zo kunnen ontwikkelen bij Bevo.”

Met het verlengen van opnieuw twee jonge spelers, beide talenten met ervaring in nationale jeugdselecties, blijft Bevo heel positief vooruit kijken naar de toekomst.

Foto 1
Foto 1
Foto 2
Foto 2