Arjan Schoock opvolger van Pierre Jansen bij Herpertz Bevo Hc Heren 2

Herpertz Bevo Hc heeft met trots aangekondigd dat Arjan Schoock de nieuwe hoofdtrainer wordt van het opleidingsteam van Bevo Hc dat uitkomt in de Eredivisie. Hij wordt daarmee de opvolger van Pierre Jansen. Als voormalig topkeeper en ex-international brengt Schoock waardevolle ervaring mee naar Bevo Hc.

De in Wijchen woonachtige Arjan Schoock kwam in zijn handbal carrière uit voor Swift Arnhem, Tachos, MT Melsungen en meerdere keren in het Nederlandse team en heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld als trainer/coach. Schoock kent Bevo vanuit zijn actieve handbal carrière als een club met veel ambitie en sfeer en vindt het geweldig onderdeel te worden van deze club.

“De groep heeft me heel hartelijk ontvangen en ik ben onder de indruk van het talent wat ik gezien heb op de training” gaf Schoock aan nadat hij afgelopen week kennismaakte met de groep en een training bijgewoond had. “Ik zie en voel de drang van deze jongens om zo snel mogelijk te groeien en daar ga ik ze zo snel mogelijk bij helpen.” Mede dankzij de goede wisselwerking met het eerste herenteam en de A-jeugd, het robuuste fysieke trainingsprogramma en de vele wedstrijdmogelijkheden in de Eredivisie hebben Schoock en zijn nieuwe club Bevo Hc daar alle vertrouwen in.