Herpertz Bevo HC verlengt met hoofdtrainer Hans van Dijk

Hans van Dijk heeft zijn verbintenis met Herpertz/Bevo Hc met nog een jaar verlengd. In zijn eerste seizoen als trainer/coach leidde hij het team naar de achtste plaats in de Bene League en een finaleplaats in de nationale beker.

Van Dijk deelt zijn enthousiasme over de voortzetting bij de club: "Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij Bevo Hc. We bouwen aan een sterk collectief en zien veel potentie om met de integratie van jonge, gretige talenten verder te groeien. Ik heb er vol vertrouwen in dat we nog flinke stappen kunnen maken."

De club is ook blij met de voortzetting van de samenwerking. "We zijn verheugd dat Hans blijft. Zijn visie op de integratie van jong talent met ervaren spelers vormt het fundament om niet alleen mee te doen, maar ook om finales te bereiken en te winnen," zegt een woordvoerder van Herpertz/Bevo Hc.

Daarnaast blijft keeperstrainer Erwin Jansen een belangrijk onderdeel van de technische staf. "Hans en ik voelen elkaar goed aan en versterken elkaar, en ik vind het geweldig om mijn steentje bij te dragen aan het team," voegt Jansen toe.

 

Foto: JRhobbyfotografie