Piërre Jansen stopt na dit seizoen als trainer/coach van Herpertz Bevo Hc Heren 2.

Trainer/coach Piërre Jansen stopt aan het einde van dit seizoen bij het 2e herenteam van Herpertz Bevo Hc, het opleidingsteam van Bevo Hc dat uitkomt in de Nederlandse Eredivisie.

Na een lange intensieve handbal carrière zowel als handballer als in de rol van trainer/coach kiest Jansen nu voor wat seizoenen met meer vrije tijd voor thuis en gezin.

De oud-tophandballer en zeer ervaren trainer bij verschillende topteams en bij de Handbal Academie op Papendal is sinds 2018 jaren intensief bij de jeugdopleiding van de heren van Bevo Hc betrokken. Verschillende van de spelers waar hij mee gestart is zijn het afgelopen jaar doorgegroeid naar het opleidingsteam in de Eredivisie. Jansen ging dit seizoen met hen mee in de rol als hoofdtrainer van Herpertz Bevo Hc Heren 2. “In dit seizoen komen mijn ervaring als trainer van een prestatiegericht topsportteam en alle aspecten die bij begeleiding en opleiding horen bij elkaar. Ik ben trots op de progressie en de resultaten die we als staf, begeleiding en de spelers samen behaald hebben.” Staf en team hebben nog mooie maanden met veel wedstrijden voor de boeg. Bevo bedankt Jansen voor zijn inzet, maar van echt afscheid is geen sprake. Clubman Janssen zal ook de komende seizoenen nog veel in de sporthal in Panningen te vinden zijn, zij het wat vaker op de tribune.