Eerste nieuwe aanwinst Herpertz Bevo HC | Julian Mumme

BENE-Leagueploeg Bevo HC meldt de komst van de Duitse opbouwer Julian Mumme. Na het vastleggen van een belangrijk deel van de huidige selectie, die dinsdagavond in een spannende wedstrijd tegen Limburg Lions de finale van de Nationale Beker bereikte, blijft er daarmee goed nieuws komen uit Panningen.

 

Julian Mumme is de eerste nieuwe aanwinst die Bevo Hc bekend maakt. De 26-jarige Duitser was voorgaande jaren al meerder keren in beeld van Herpertz Bevo Hc. Mumme speelde in het verleden twee jaar in de Jugendbundesliga Handball en kwam zowel in de 3e en 2e liga uit voor Dormagen, TV Korchenbroich en TV Aldekerk. Mumme woont in Aldekerk in Duitsland, niet ver over de landsgrens waardoor thuisbasis de Heuf in Panningen goed bereikbaar is voor hem.

 

Met de opbouwer Mumme voegt Herpertz Bevo Hc een ervaren spelverdeler toe aan de ploeg. Mumme is een dynamische opbouwer die met zijn grote schotvariatie voor veel druk op het doel kan zorgen.

 

Naast deze versterking voor de hoofdmacht maakt de club ook bekend dat twee talenten uit de regio, Martijn Hendriks en Driek Manders hebben getekend om voor twee seizoenen bij Herpertz Bevo Hc te blijven. Keeper Martijn Hendriks uit Blerick en de uit Meijel afkomstige lange cirkelspeler Driek Manders komen uit in het opleidingsteam in de Nederlandse Eredivisie en maakten dit seizoen beide al een aantal keer hun opwachting in de hoofdmacht.