Herpertz Bevo HC verlengt met 6 spelers

Herpertz Bevo Hc zet de eerste lijnen uit voor komend seizoen. De Noord-Limburgse BENE-Leagueploeg verlengt zes spelers uit de huidige selectie.

De uit de eigen opleiding komende opbouwers Luuk Santing en de van een blessure terugkomende Melle van Katwijk tekenen bij voor twee seizoenen. Op de rechterhoek heeft Guus van den Heuvel voor meerdere seizoenen bijgetekend. Ook het verlengen van de opbouwer Destin van Dijk zorgt voor veel vertrouwen. Destin van Dijk, dit jaar voor het 1e seizoen in Panningen, heeft laten zien belangrijk te zijn voor de Limburgers. Op de cirkel positie hebben de ervaren spelers Niek Jordens en Belgisch International Joris Gillé bijgetekend. Zij spelen een belangrijke rol in deze jonge en ambitieuze groep.

Deze zes weten in ieder geval de uit de eigen gemeente Peel en Maas afkomstige Daan Timmermans alsook de linkshandige rechteropbouwspeler Janik van Zundert, die beide een nog lopende overeenkomst hebben, aan hun zijde.

Herpertz Bevo Hc kondigt aan volgende week nog meer positief nieuws te kunnen delen voor komend seizoen. En kijkende naar de grote deelname van Bevo Hc aan diverse Nationale jeugdselecties is er in Panningen alle reden om met veel vertrouwen naar het komende seizoen vooruit te kijken.

Dario Polman en Kobe Serras verlaten zoals bekend het team aan het einde van dit seizoen.