Bevo Hc Handbal Festijn

Op woensdag 17 april 2024 organiseert handbalvereniging Bevo Hc het Handbal Festijn voor alle basisschoolkinderen in Peel en Maas. Voor kinderen van groep 3-6 worden er in een grote ‘handbal speeltuin’ diverse handbal skills geoefend (bij goed weer mogelijk ook lekker buiten op de Beach velden). Voor groep 7/8 is er een heus handbaltoernooi waar je met je schoolteam strijdt tegen andere scholen om de titel beste schoolhandbalteam van Peel en Maas. De winnaar van het scholentoernooi mag daarna ook meedoen aan de Limburgs Kampioenschappen op 22 of 29 mei!

Het Handbal Festijn begint om 15.00 uur en duurt tot uiterlijk 18.00 uur (afhankelijk van aan het aantal inschrijvingen voor het handbaltoernooi)

 

Wanneer? Woensdag 17 april 2024

Hoe laat? Van 15.00 – (uiterlijk) 18.00 uur

Waar? SportArena De Heuf. Wilhelminastraat 44, 5981 XW Panningen

Kinderen zorgen zelf voor vervoer.

 

Hoe inschrijven?

Via dit formulier kun je jezelf inschrijven.

  • Inschrijving voor het Handbal Festijn voor groep 3 t/m 6 kan individueel. Hier hoeft geen ouder of leerkracht bij aanwezig te zijn, maar dat mag natuurlijk wel. Net zo gezellig!
  • Inschrijving voor het handbaltoernooi gaat per team. Een team bestaat uit minimaal 7 spelers. Geef hierin aan of het een gemengd team, een meisjes- of een jongensteam is. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen bekijken we hoe we het toernooi vorm gaan geven. Per team is in ieder geval 1 begeleider (ouder of leerkracht) aanwezig die het team begeleidt.

 

Inschrijven voor het Handbal Festijn kan tot 10 april.

 

Bij vragen of opmerkingen neem dan contact op met Ron Klemann, r.klemann@bevohc.nl.

 

Tot 17 april in de Heuf!!