Herpertz Bevo HC versterkt zich met opbouwer Lars van Driel

Handbaltalent Lars van Driel verruilt deze zomer KV Sasja uit Antwerpen voor Herpertz Bevo Hc. Voorheen kwam de rasechte Volendammer uit voor de jeugd van KRAS/Volendam en het eredivisie team van The Dome/Handbal Houten. De 22-jarige van Driel kiest nu voor een avontuur in Noord-Limburg, waar hij de kans krijgt om zich verder te ontwikkelen en te groeien naar BENE-League niveau.

Herpertz Bevo Hc is blij met de komst van de Volendammer: “Lars is een jonge speler met potentie, met zijn lengte in combinatie met inzicht en schot kan hij verassend zijn”. Lars heeft een goede 1e indruk achtergelaten bij de 1e training week in juni jl. met de nieuwe team samenstelling. Het intensieve krachttrainings programma wat hij in Panningen gaat volgen bij PRFRM77 sports institute van Perrin Hendrix, zal ook een belangrijke schakel worden in zijn ontwikkeling. Lars van Driel is na Destin van Dijk en Philipp Ruch de 3e versterking voor het Noord-Limburgse BENE-League team.

Herpertz Bevo Hc verwelkomt Lars van Driel en wenst hem heel veel succes en plezier bij z’n nieuwe club.