Herpertz Bevo HC versterkt zich met doelman Philipp Ruch

Herpertz Bevo Hc is erin geslaagd om een ervaren doelman uit Duitsland aan te trekken. De 30-jarige Philipp Ruch gaat komende zomer de overstap maken naar de BENE-League club in Panningen, vanuit Longericher SC uit Köln waar hij de afgelopen 5 jaar speelde. Tussen 2012 en 2018 keepte Ruch bij TV Korschenbroich en HSG Krefeld en kwam met Krefeld ook uit in de 2. Handball Bundesliga.

Herpertz Bevo Hc is heel blij met de komst van Philipp Ruch naar Panningen. Ruch brengt naast kwaliteit en ervaring ook veel persoonlijkheid en positieve uitstraling de ploeg in. Hij kan daarmee een belangrijke rol gaan spelen in het coachen van jonge talenten en jeugdinternationals die doorstromen naar het BENE League team.

Na vele jaren in de Duitse competities heeft Philipp Ruch zich het afgelopen jaar verdiept in de BENE-League en komt om te spelen voor de prijzen. Hij ziet ernaar uit om onderdeel te worden van de geweldige ambiance en de beleving bij de grote vereniging Bevo Hc.

Herpertz Bevo Hc verwelkomt Philipp Ruch en wenst hem heel veel succes en plezier bij z’n nieuwe club.

Posted in

Richard Reijnen