Joris Gillé blijft bij Herpertz Bevo Hc

Herpertz Bevo Hc heeft het contract met de 26-jarige international Joris Gillé verlengd. De handballer uit het Belgische Kuringen stond ook in de belangstelling van een aantal Belgische clubs. Toch kiest hij bewust voor een langer verblijf in Panningen. Gillé: "Ik ben ontzettend blij dat ik volgend seizoen voor nog zeker een jaar bij Bevo blijf. Ik heb het gevoel dat mijn verhaal in Panningen nog niet af is! Ik heb nog te veel ambities en doelstellingen met Bevo Hc voor volgend seizoen.

 

Naast het handbal heb ik op privé vlak heel veel redenen te blijven. “Deze club is een fijne omgeving, het is een hechte vriendengroep en ik heb sinds kort ook mijn vriendin in Panningen, ik voel me daarom zeer thuis bij Bevo en kijk ik erg uit naar het komende jaar”. In het nieuwe BENE-League seizoen gaat voor Gillé alle focus naar aansluiting met de top.

 

Gillé was in het verleden actief bij Initia Hasselt en HC Tongeren. In 2020 maakte hij de transfer naar Nederland en in januari jl. speelde hij met de Belgische nationale ploeg op het wereldkampioenschap in Zweden en Polen. Na de zomer gaat Joris Gillé starten aan zijn vierde seizoen in dienst van het Noord Limburgse Bevo Hc, dat volgende week gaat beginnen aan de NL League waarin gespeeld gaat worden om het Nederlands Kampioenschap. Zaterdag 25 maart is de start hiervan met een thuiswedstrijd tegen de huidige Landskampioen Aalsmeer.

 

Foto : jrhobbyfotografie