Contract Richard Curfs niet verlengd naar volgend seizoen 

Bevo HC heeft besloten het contract van trainer Richard Curfs niet te verlengen. 

Curfs zal het huidige seizoen gewoon afmaken. Zowel de trainer als de spelersgroep zijn zeer gemotiveerd om nog te strijden voor de prijzen in de bekerronde en in de NL-League.  

 

“We hebben last gehad van de vele langdurige blessures en dat was voor ons niet de makkelijkste periode in de BENE-League de afgelopen tijd. De geblesseerde spelers zijn nu een voor een aan het terugkomen en dat geeft vertrouwen. Ik had graag nog willen blijven bij Bevo”, aldus Curfs.  

 

Het bestuur van Bevo Hc geeft aan dat Curfs een zeer gedreven trainer is, maar we hebben teveel twijfels in de zoektocht naar komend seizoen, of hij het juiste type hoofdcoach is in de fase waar we als club in zitten. We hebben weinig tijd om de organisatie en de spelersgroep voor volgend seizoen goed neer te zetten. Daarom is vroege duidelijkheid voor alle partijen het beste. 

 

Bevo Hc kijkt samen met de trainer positief vooruit naar de samenwerking de komende maanden en samen met het team werkt Richard aan een mooi staartje aan de BENE-League en gaan ze met veel vertrouwen van start in de NL-League vanaf half maart.