#๐๐ž๐ฏ๐จ’๐ฌ๐Œ๐š๐ญ๐œ๐ก: ๐Œ๐š๐ซ๐ญ๐ข๐ฃ๐ง ๐ญ๐ž๐ง ๐•๐ž๐ฅ๐๐ž & ๐๐ž ๐‹๐ž๐ข๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ๐ญ

Heb jij wel eens gedacht aan onze sponsoren bij het zoeken van een (vakantie)baan of stageopdracht? Buiten het veld zijn er een aantal leden die een goede match blijken te zijn met onze sponsoren. De komende tijd laten we een aantal voorbeelden zien hoe onze sponsoren iets kunnen betekenen voor je maatschappelijke carriรจre. We trappen af met Martijn ten Velde. Voormalig speler van heren 1 & 2 en tegenwoordig werkzaam in het recreatieteam van de Leistert.

Wie ben je?
Ik ben Martijn ten Velde, 29 jaar oud en ik woon samen met mijn vriendin in Helden. In 2016 ben ik naar Limburg verhuist om voor het mooie BEVO Hc te gaan handballen.
Naast dat ik 5 jaar gehandbald heb bij BEVO Hc en nog steeds actief ben voor deze gezellige club, werk ik bij een van onze mooiste sponsoren!

Waar werk je en wat is je functie?
Ik werk nu al bijna 3 jaar met heel veel plezier op Recreatiepark de Leistert. Ik mag daar als medewerker op de afdeling recreatie onder andere stagiaires begeleiden en samen met mijn collegaโ€™s het gehele recreatieprogramma bedenken en uitwerken. De Leistert is een hele fijne werkgever omdat ik alle ruimte krijg om mijzelf te ontwikkelen. Bij het recreatieteam heb ik bijvoorbeeld leren omgaan met kinderen en voor grote groepen staan. Daarnaast is het een groot bedrijf met verschillende afdelingen. Er zijn daarom meerdere combinaties in werk mogelijk, bijvoorbeeld zwembad en recreatie of receptie- en horecawerkzaamheden. De variatie in werkzaamheden is leuk en erg waardevol voor mijn persoonlijke ontwikkeling.

Hoe ben je daar terecht gekomen?
Toen Angelique Joosten in 2019 bij BEVO Hc in het bestuur kwam, ben ik met Angelique gaan praten, waarop een open sollicitatie volgde. Ik ben vervolgens begonnen als oproepkracht naast mijn baan in de Heuf. Het is niet alleen dat ik het werk ontzettend leuk vind, maar er zijn ook veel mogelijkheden om je te ontwikkelen. Inmiddels heb ik dan ook het handballen naast mij neergelegd en werk ik fulltime bij Recreatiepark de Leistert.

Wat heeft Bevo Hc destijds voor jou betekend in het verkrijgen van je baan?
Doordat Bevo Hc zoโ€™n breed scala heeft aan sponsoren kun je snel in contact komen met de juiste mensen uit verschillende sectoren op werkgebied. Ik ben ze daar dan ook nog steeds enorm dankbaar voor. Mede hierdoor heb ik mijn leven als โ€œArnhemmerโ€ kunnen opbouwen in Limburg waar ik nog steeds met heel veel liefde en plezier leef, werk en woon.

 

Leistert
Posted in

Richard Reijnen