Adrian

Nieuwe aanwinst Herpertz Bevo Hc | Adrian Chelmiński

Herpertz Bevo Hc heeft met de komst van de 24-jarige Poolse centrumverdediger Adrian Chelmiński een versterking gevonden in defensief opzicht. Hij komt over van de Poolse 2e Liga club Warmia Energa Olsztyn en moet op fysiek vlak ook voor de benodigde stabiliteit gaan zorgen in de verdediging.

 

Na het stoppen van Nick de Kuyper is Herpertz Bevo HC op zoek gegaan naar een vervanger voor in het centrum van de verdediging. Via contacten van de in Panningen actieve Poolse jeugdcoach Pawel Jacób is Adrian Chelmiński in beeld gekomen. Na een proeftraining voor de zomervakantie en een verdere kennismaking met de club en het trainingsprogramma, zag Chelmiński een overstap naar Herpertz Bevo HC als een goede volgende stap in z’n handbal carrière. Als persoon past Adrian ook prima binnen het team dat hem een warm welkom heeft gegeven in Panningen. Hij gaat het handballen op hoog niveau combineren met een parttime baan in de regio.

 

Herpertz Bevo Hc verwelkomt Adrian Chelmiński en wenst hem heel veel succes en plezier bij z’n nieuwe club.