Vlad

Nieuwe aanwinst Herpertz Bevo Hc | Vladislav Lets

De 20-jarige Duitse cirkelspeler Vladislav Lets komt over van het opleidingsteam van Füchse Berlin. De technische leiding van Herpertz Bevo Hc is verheugd met de komst van de ambitieuze Lets. “Door de recente knieblessure van Niek Jordens hadden we nog extra versterking nodig voor komend seizoen op die positie”. De cirkelspeler is fysiek enorm sterk en kan met zijn goede blokkering veel ruimte creëren voor de tweede lijn schutters. De Duitser, die vaak als ‘Vladi’ wordt aangesproken, kijkt uit naar het nieuwe seizoen bij Bevo Hc. ”Ik ben erg blij dat ik mijn carrière in Nederland kan vervolgen, de sterke BeneLeague competitie en het topsportprogramma van Herpertz Bevo HC passen goed bij mijn ambities. De eerste trainingen hebben me een goed gevoel gegeven over de mogelijkheden en ik ben goed ontvangen door mijn nieuwe teamgenoten. Ik zal er alles aan doen om het team te ondersteunen bij het halen van de doelen en ook om mezelf in deze nieuwe situatie verder te ontwikkelen”.

 

Herpertz Bevo Hc verwelkomt Vladislav Lets en wenst hem heel veel succes en plezier bij z’n nieuwe club.