25-voudig handbalinternational, Nick de Kuyper, van Herpertz Bevo Hc stopt na dit seizoen

De Kuyper, al sinds 2007 bij Bevo Hc (op twee Belgische seizoenen bij Tongeren na), hangt na dit laatste seizoen Handbal NL League de handbalschoenen aan de wilgen.

Als vaste en gewaardeerde kracht leverde Nick een belangrijke bijdrage aan de opbouw en groei van het huidige team. Ondanks dat de Corona-jaren zorgden voor het gevoel van ‘verplichting’  en de voldoening uit het handbalspel wat meer naar de achtergrond verdween, gaat Nick de komende wedstrijden knallen. Afzwaaien met de titel landskampioen ziet hij wel zitten, de herinnering aan dat laatste kampioenschap tovert een glimlach op zijn gezicht: “Weer in de finale de winnende treffer maken, dat zou fantastisch zijn.”

Ook voor Nick de Kuyper zetten we de komende weken De Heuf op z’n kop. Met veel kabaal en spektakel nemen we afscheid van een gewaardeerd clublid en mooi mens!