Jeroen van den Beucken neemt na dit seizoen afscheid van handbal op het hoogste niveau.

Wat Eredivisie (Handbal NL League) en BENE-League handbal betreft, valt het doek over enkele weken voor de mede-aanvoerder van het Heren 1 team van Herpertz Bevo Hc, Jeroen van den Beucken. De vaste en gewaardeerde kracht neemt afscheid.Maar liefst 14 jaar diende van den Beucken in het vaandelteam van Herpertz Bevo Hc. En nu is het tijd voor meer vrije tijd: hobby’s, de wereld ontdekken samen met vriendin Keesje.Jeroen gaat de verbinding met het team, de vrijwilligers, de sponsoren en al die mensen die Bevo, Bevo maken enorm missen. Om die reden blijft hij verbonden aan de club en wil hij graag iets voor/met de jeugd doen.Maar eerst de Handbal NL League, nog lekker knallen de komende weken, we gaan voor de finaleplek.Laten we voor deze mooie speler de Heuf nog een aantal weken op z’n kop zetten. Kabaal en spektakel maken, zodat de tegenstanders het moeilijk krijgen. Voor Jeroen wordt dat de kerst op de taart……..