Herpertz Bevo Hc versterkt zich per direct met Arjan Versteijnen

Doelman Arjan Versteijnen uit Berkel-Enschot komt tussentijds over van Bocholt om het team van Herpertz Bevo Hc te versterken vanaf de start van de HandbalNL League. Komende zaterdag 2 april is de eerste wedstrijd thuis tegen Volendam, meteen een spannende wedstrijd. Dan zal de 22 jarige Versteijnen meteen al in het shirt van Herpertz Bevo Hc te bewonderen zijn voor het publiek in de Heuf.

 

De goalie was eerder actief voor Bevo Hc, doorliep alle jeugdselecties van Oranje en gaat bij de club uit Panningen nu werken met keeperstrainer Herman Breuer en het intensieve fysieke topsport programma onder leiding van Perrin Hendrix.

 

Met hoofdmacht van Bevo Hc gaat de Oranje-international volop meestrijden in de sterke HandbalNL League. “Het wordt een hele reeks ‘finales’ in deze Play-Offs voor het Nederlands Kampioenschap, dat zijn fantastische wedstrijden om te spelen als team” zegt Versteijnen. De verwachting is dat de meeste Nederlandse ploegen zeer aan elkaar gewaagd zullen zijn. Dit staat dus garant voor veel spannende wedstrijden op top niveau. Bevo Hc is zeer verheugd dat Arjan Panningen weer aandoet, de club is blij met de versterking die hij brengt meteen al in de HandbalNL League en natuurlijk ook in de BENE-League komend seizoen. Voor de nog jonge Versteijnen past deze overstap naar Bevo perfect in zijn ontwikkeling als handbaldoelman richting de sterke buitenlandse competities in de verdere toekomst. Herpertz Bevo Hc is al vaak voor spelers en keepers de springplank geweest naar de Duitse Handbal Bundesliga.

 

Herpertz Bevo Hc verwelkomt Arjan Versteijnen en wenst hem heel veel succes en plezier bij z’n nieuwe club.