Niek Jordens verlengt zijn contract bij Herpertz Bevo Hc

Bestuur en Technische staf van Herpertz Bevo Hc zijn verheugd te kunnen melden dat aanvoerder Niek Jordens zijn contract bij Herpertz Bevo Hc met één jaar heeft verlengd.

De 28-jarige cirkelspeler is al jaren een vaste waarde in het team van de Noord-Limburgse BENE-Leagueploeg. Ook in het volgende seizoen 2022-2023 komt hij uit voor het team uit Panningen dat volgende week gaat beginnen aan de Play-offs voor het Nederlands Kampioenschap. In de eigen sporthal de Heuf is dan Volendam de eerste tegenstander. Niek verheugt zich hierop: “deze Play-off wedstrijden worden allemaal finales met hopelijk weer een ouderwets volle Heuf met veel sfeer en strijd”.

Voordat Jordens in 2011 naar Bevo kwam, speelde hij bij MHV'81 uit Mill. Na 2 seizoenen voornamelijk in de opleidingsploeg te hebben gespeeld, gaat Jordens volgend jaar zijn tiende aaneengesloten seizoen in als vast lid van de heren 1 selectie. Naast zijn handbal carrière werkt de handballer als docent wiskunde en is afgelopen jaar ook nog vader geworden van zoon Ferre. ‘Mijn gezin en familie voelen zich thuis bij Bevo en dat is iets wat ontzettend belangrijk is voor mij.’

Niek geniet niet alleen van het spel maar zeker ook van zijn steeds grotere rol in de begeleiding van getalenteerde, jonge handballers uit de eigen jeugdopleiding die doorstromen naar het eerste herenteam van Herpertz Bevo Hc. ‘Ik vind het mooi om de jongens te helpen met hun ontwikkeling binnen en buiten het veld. Er zit veel talent binnen Bevo en hopelijk kunnen er snel een aantal talenten doorstoten naar een vaste plek binnen de BENE-Leagueploeg.’