πŸ°πŸ°π˜½π™šπ™¨π™©π™šπ™‘ π™™π™š π™‘π™šπ™ π™ π™šπ™§π™¨π™©π™š π™₯π™–π™–π™¨π™šπ™žπ™šπ™§π™šπ™£ 𝙩𝙀𝙩 8 𝙖π™₯π™§π™žπ™‘πŸ°πŸ°

Hij gaat weer van start, de mega-super-leuke paaseieren actie van Bevo Hc. Na een jaar afwezigheid kunnen we weer los!
Met deze actie halen we extra inkomsten voor de club op, die nodig zijn om iedereen te kunnen laten sporten en om extra leuke dingen te kunnen organiseren komend jaar voor onze leden.
Laten we er samen een nog groter succes dan normaal van maken πŸ’›πŸ’™πŸ’ͺ.
Β 

Wat is de bedoeling?

We gaan zoveel mogelijk eieren (10 stuks voor 5 euro en 6 stuks voor 3,50 euro) verkopen via onze leden en sponsoren. De inzet is minimaal 20 doosjes per team, dit gaan we op een leuke manier belonen.

Elke teamlid wordt gevraagd om een aantal doosjes te verkopen in zijn/haar omgeving, denk aan opa en oma, oom en tante, de buren en de mensen in de straat.
De bestellijsten die je hiervoor kunt gebruiken, heb je tijdens de training ontvangen. Lever deze bestellijsten ingevuld in, in de Paaseieren brievenbus in De Heuf.

De verkochte doosjes eieren kunnen op zaterdag 16 april tussen 10.00 - 14.00 uur in De Heuf worden opgehaald. Het geld voor de eieren kun je ook tot 16 april 14.00 uur bij De Heuf inleveren.

Voor de echte fanatiekelingen! Meer bestellijsten nodig, download ze hier:Β Paasactie lijsten
Voor diegene die iets meer informatie nodig hebben voor ze kunnen starten, bel of mail Roy voor meer informatie:
πŸ“ž 06-46738723