Dario Polman verlengt contract bij Bevo Hc

Bestuur en Technische staf van Herpertz Bevo Hc zijn verheugd te kunnen melden dat Dario Polman zijn contract bij Herpertz Bevo Hc met één jaar heeft verlengd.

Polman kampte als speler enkele jaren geleden met wat blessures. Die bleven de afgelopen 1,5 jaar gelukkig achterwege, waardoor hij zijn belangrijke rol in het team structureel gestand kon doen. Dat blijft hij nu in ieder geval nog één jaar doen. Dario geeft aan het prettig te vinden om onderdeel te worden van een team waar veel getalenteerde, jonge handballers in doorstromen.

Dario geeft zelf aan nog niet klaar te zijn om te stoppen. “Bevo Hc is een fantastische club, hier ben ik thuis.” “Ik heb een mooie combinatie van werk en handbal, die ik nog niet op wil geven.”

Zijn verwachting voor volgend seizoen: “Ik verwacht nieuwe energie, met een nieuwe trainer en aantal nieuwe spelers. Daarna ben ik 30, dan zien we wel weer.”

Het afgelopen BENE-League seizoen was niet het jaar van Bevo Hc, geeft Polman aan. “Te wisselvallig. Snel vergeten....en door!” “Er telt maar één ding, in de Handbal NL League moeten we die finale halen, te beginnen op 2 april tegen Kras Volendam.”

Ook morgenavond komt Polman in actie tijdens de laatste BENE-League wedstrijd van dit seizoen tegen JD Techniek Hurry Up.