Herpertz Bevo Hc kiest voor interim coachkoppel (Van Katwijk – Van Berlo) voor komende periode

Na het afscheid van trainer Jo Smeets kiest de club voor een tijdelijke invulling.

Herpertz Bevo Hc gaat de technische staf van Heren 1 tijdelijk aanvullen met trainer Danny van Katwijk. Bewust kiest het bestuur voor een interne oplossing. Voorzitter Amhaouch: “Die interne oplossing geeft rust en ruimte voor spelers en technische staf om te bepalen waar ze staan en wat ze nodig hebben voor de toekomst.”

De afgelopen week heeft het bestuur diverse gesprekken gevoerd met assistent coach van Berlo en de spelersraad van Heren 1 over de opvolging van Jo Smeets. Zowel het bestuur, technische staf als de spelersgroep zijn blij met deze praktische invulling.

Danny en Lambert hebben al meerdere keren gezamenlijk teams onder hun hoede gehad, met de nodige successen. Ook een interim invulling is voor dit duo niet onbekend. Voor het bestuur is het belangrijk dat beide interim coaches clubmensen zijn, met een groot Bevo-hart. Een Bevo-hart wat hen als speler en later als trainer al jaren aan de club bindt. Beiden spelen nog steeds een belangrijke rol in de ontwikkeling van jonge spelers, waarmee het bestuur ook de link naar talententeam Heren 2 geborgd ziet.

Het bestuur van Bevo Hc wenst beide heren, de spelers en de technische staf heel veel succes voor de komende periode. Voorzitter Amhaouch: “We zetten het vizier samen weer op de toekomst.”