Heren 1 gaat naar Europa!

De mannen van Heren 1 van Herpertz Bevo Hc gaan het komende seizoen deelnemen aan de European Cup. Door het behaalde resultaat in de landelijke competitie start Herpertz Bevo Hc in de tweede ronde van deze cup.

Het initiatief komt uit de spelersgroep zelf. Na 7 jaar geen Europees handbal te hebben gespeeld, wilden ze deze kans dolgraag grijpen.

Alle kosten, alle kansen en alle risico's zijn op een rijtje gezet. Er was al één sponsor die in zijn contract een Europese bonus heeft staan, een aantal andere sponsoren hebben toegezegd garant te staan voor eventuele tekorten. Daarnaast krijgt Bevo als club vanaf ronde 3 een bijdrage vanuit de European Club.

Morgen, 20 juli om 11 uur 's ochtends, vindt de loting plaats voor de 1ste en 2de ronde.
Herpertz Bevo Hc begint in de tweede ronde, deze vindt plaats op 16/17 en 23/24 oktober.

De aankondiging van de loting: https://ehfec.eurohandball.com/.../212-balls-set-to-be.../

Wil jij de loting live volgen:

📆 20 juli (morgen dus)
⏰ 11.00 uur