Nick Lahaije neemt tijdelijk afscheid van Bevo Hc

Vorige week maakte Bevo Hc de naam bekend van de nieuwe trainer van Heren 2 van Herpertz Bevo Hc. In dit bericht benoemden we al de waardevolle bijdrage die oud-trainer Nick Lahaije aan de ploeg heeft geleverd.

Waarom dan toch een afscheid?

Enkele weken geleden is na een lang ziekteproces de vader van Nick Lahaije overleden. Een oneerlijke strijd, die Nick en zijn familie samen met Nick’s vader gevoerd hebben, maar niet konden winnen. Wat volgt is een periode van afscheid, verdriet en rouw, een periode waarin er voor Nick even geen plaats is voor handbal, geen plaats voor Bevo.

Uiteraard begrijpen en respecteren wij dit besluit. Voor Bevo Hc is het belangrijk om uit te spreken dat, zodra er in Nick zijn leven weer plaats is voor handbal, wij hem weer graag in ons midden zullen verwelkomen.

Voor nu rest ons, Nick en zijn familie, heel veel sterkte te wensen in deze moeilijke periode.