Herpertz Bevo Hc verwelkomt Sven Hemmes als trainer/coach bij Heren 2

Met trots kunnen we mededelen dat oud-Hurry Up keeper Sven Hemmes zich voor het komende seizoen aan Bevo Hc heeft verbonden als trainer/coach van het talententeam Heren 2. Hij neemt daarmee het stokje over van Nick Lahaije, die het afgelopen seizoen veel voor de ploeg heeft betekend.  

Hemmes stond dit afgelopen (bijzondere) seizoen nog met enige regelmaat in het doel bij BENE League club Hurry Up, maar heeft daar enkele maanden geleden te kennen gegeven te willen stoppen met zijn actieve handbalcarrière. De staat van dienst van Hemmes is (zeker gezien zijn 32-jarige leeftijd) lang. Als speler was hij o.a. verbonden aan Quintus, Tachos en de laatste jaren Hurry Up, verder is Sven een bekend gezicht bij o.a. Handbalschool Brabant als trainer en technisch coördinator. Ook de laatste jaren bij Hurry Up speelde Hemmes een belangrijke rol in de jeugdopleiding, echter door zijn eigen positie als keeper in de BENE League, was dit moeilijk te combineren met een positie als trainer op topniveau in de Nederlandse competitie. Die mogelijkheid ontstaat nu. Hemmes: “Het lijkt me geweldig om mijn ervaring als speler én opleider in te brengen in de begeleiding van dit getalenteerde team. Door te stoppen als speler, creëer ik tijd en ruimte om mijn kennis en kunde als trainer op prestatieniveau in de praktijk te brengen. Ik verheug me dan ook erg op mijn komst naar Bevo Hc.” Hemmes gaat vanaf begin augustus aan de slag bij Herpertz Bevo Hc.  

Herpertz Bevo Hc is blij met de komst van Sven en verwacht hiermee de samenwerking met Heren 1, en de doorstroom van talenten van Heren 2 naar het BENE League team van Jo Smeets nog verder te kunnen verbeteren.  

Naast de functie van trainer/coach Heren 2 gaat Sven ook bij ons aan de slag als beheerder/horecamanager voor Sportarena De Heuf. Ook hier zijn we dan voor aanvang van het nieuwe seizoen weer op sterkte.

Welkom bij Bevo Hc, Sven! 💛💙🤾🏼‍♂️