Trainers en kernspelers verlengen bij Herpertz Bevo Hc

De leiding van BENE League club Herpertz Bevo Hc kan met trots mededelen dat hoofdtrainer Jo Smeets en een zestal basiskrachten ook in het volgende seizoen weer te bewonderen zullen zijn in de Panningse Heuf.  Ook co-trainer Lambert van Berlo heeft toegezegd om volgend seizoen de succesvolle samenwerking met Jo Smeets te willen voortzetten. 

Qua spelers hebben spelverdeler Dario Polmanende aanvoerders Niek Jordens en Jeroen van den Beucken hun vertrouwen uitgesproken in de ambitie van Herpertz Bevo Hc om na de corona-periode ook weer met een topteam deel te nemen aan deHandbalNL League 2022 en deBENE League2021-2022.
Maar zij zijn niet de enigen, ook Belgisch internationalKobe Serrasenhetcentraleduoin de defensie bestaande uit Nick de KuyperenNick van den Beucken hebbentoegezegd omvolgend seizoen weer vele spannende enspectaculairewedstrijden te gaan spelen in een sfeervolle HeufDe mannen kijken er naar uit om dan weer wedstrijden te kunnen spelen met een Heuf vol publiek. De komende weken worden er door de technische leiding vanBevo Hc ook met de andere spelers in de huidige selectie gesproken om tot afspraken te komen voor het nieuwe seizoen 2021-2022. 

Toptalenten uit eigen jeugdopleiding 

Herpertz Bevo Hc streeft ernaarom in het nieuwe seizoen een selectie te formeren die bestaat uiteen mooie combinatie vangenoemde kernspelersennieuwe aanstormende talenten uit de Bevo Hc jeugdopleiding. Volgens de technische staf komt er een zeer talentvolle lichting aan, waarvan enkelen op dit moment al volop mee trainen met de hoofdmacht. Het enthousiasmeen de geweldigemotivatievan deze jeugdspelers brengt nieuwe energie in de groep waardoor een mooie mix ontstaat van ambitie en ervaring. Herpertz Bevo Hc ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet!