Joris Gillé per direct naar Herpertz Bevo Hc

Joris Gillé (25) komt tussentijds over van BENE-League club Tongeren uit België naar Herpertz Bevo Hc. Hij is speelgerechtigd voor het vervolg van de HandbalNL League. Na het vertrek van Robin Jansen naar TV Emsdetten is daarmee de selectie van Herpertz Bevo Hc weer op sterkte.

Joris’ keuze voor de club uit Panningen was een wel doordachte. Hij is al langer gecharmeerd van de club uit Noord-Limburg. Niet alleen vanwege de onderlinge sfeer en samenhang onder de spelers, maar zeker ook vanwege de geweldige ambiance en beleving bij de aanhang, supporters en sponsoren van de club.

De afgelopen seizoenen was er al regelmatig contact tussen Joris en de technische leiding van Bevo Hc. Joris is een echte teamplayer, hij is fysiek sterk en daarmee een goede aanvulling in het centrale blok van de defensie. Daarnaast brengt hij als oud-speler van Tongeren een flinke dosis ervaring op BENE-League niveau mee naar Panningen.

Herpertz Bevo Hc verwelkomt Joris Gillé en wenst hem heel veel succes en plezier bij z’n nieuwe club.