Herpertz Bevo Hc treft in de Handbal NL League Greenpark Aalsmeer

De Handbal NL League is ondertussen officieel van start gegaan. Diverse wedstrijden zijn gespeeld. Herpertz Bevo Hc trapte op zaterdag 6 maart af tegen de ploeg “buiten mededinging” HV Quintus. De wedstrijd uit tegen Lions is ondertussen (na wat commotie) verplaatst naar 3 april. Voor Herpertz Bevo Hc gaat het nu dan echt beginnen, de hervatting van de Handbal NL League. De mannen van Jo Smeets treden zaterdag a.s. aan tegen Greenpark Aalsmeer, de huidige koploper. Vanaf nu gaat het om de punten!

De teams worden tweemaal per week getest en zijn vanaf ca. half januari weer in training voor deze herstart. Er wordt anderhalve competitie gespeeld, alle teams treffen elkaar 3 maal.

De wedstrijd is live te volgen via HandbalNL.tv!