19-09-2020 (20.00 uur) Herpertz Bevo Hc HS1 – Hurry up HS1

E-tickets bestellen voor de wedstrijd van 19 september a.s. tegen Hurry Up

De eerste officiële thuiswedstrijd van Heren 1 dit seizoen!
Ben jij erbij?
Bestel je tickets via Bevo Hc.
Let op: voor sponsoren, seizoenkaarthouders en stoelhouders, bestel je e-tickets uitsluitend via de nieuwsbrief die je hiervoor hebt ontvangen en niet via www.bevohc.nl.
Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 14-9-2020, vanaf 20.00 uur. Wees er snel bij, want vol = vol!
Volwassenen tickets € 10,- (excl. € 1,- ticketkosten)
U18 tickets (apart vak) € 5,- (excl. € 1,- ticketkosten).
REGISTRATIE EN CORONA REGELS
Alle aanwezigen in de Heuf moeten zich via e-ticketing hebben aangemeld voor de wedstrijd. Er is geen verkoop van entreekaartjes aan de kassa.
Op je e-ticket staat een barcode, deze scannen wij bij binnenkomst in de Heuf. Neem het ticket (geprint of op je telefoon) dus mee naar de Heuf. Je kunt maximaal 4 e-tickets per keer bestellen.
Respecteer onze vrijwilligers die je wijzen op de Corona maatregelen. Alvast bedankt voor uw medewerking en geniet van de wedstrijd!

Munten voor drinken en versnaperingen tijdens de wedstrijd en na afloop van de wedstrijd in de kantine, zijn verkrijgbaar in de kantine na afloop van de wedstrijd. 

Voor de wedstrijd (en voor het betreden van de tribune) kun je bij binnenkomst in de hal blikjes drinken en wat versnaperingen kopen (uitsluitend cash betaling). De kantine is tijdens de rust gesloten.

Na de wedstrijd is het voor een beperkt aantal mensen mogelijk om in de kantine wat te drinken. Helaas, vol=vol!