Robin Jansen keert terug bij Herpertz Bevo Hc

Bevo Hc heeft de afgelopen maanden diverse meldingen gedaan van spelers die gedwongen door Corona Bevo Hc moesten verlaten. Bevo is dan ook blij te kunnen melden dat de 25-jarige opbouwer Robin Jansen komend seizoen weer te bewonderen is in de clubkleuren van Bevo Hc.

Na twee seizoen gespeeld te hebben voor Volendam is Robin vooral blij weer “thuis” te komen bij de club waar hij al eerder speelde van 2013 t/m 2018. Door het team waar Robin destijds deel van uitmaakte werden diverse finales gespeeld en gewonnen, waaronder de supercup, de beker en de legendarische landstitel.

Bevo Hc is blij dat na de terugkeer van Nick de Kuyper vorig seizoen, dit jaar ook Robin Jansen opnieuw kiest voor Bevo Hc. Robin geeft aan dat Bevo Hc stappen heeft gezet de afgelopen jaren, een fantastische nieuwe vloer in de Heuf, krachttrainingen van hoog niveau, maar vooral: “De sfeer in een volle Heuf is natuurlijk heerlijk”, aldus Robin.

Robin is volgende week dinsdag a.s. om 20.00 uur al te bewonderen bij Bevo Hc in de oefenwedstrijd tegen Krefeld.