Bevo Hc neemt afscheid van keeper Arjan Versteijnen

Door de corona-crisis werd gedurende de maanden maart tot juni jl. duidelijk dat de selectie van Bevo Hc wat smaller moest worden in vergelijking met het afgelopen seizoen, terwijl tegelijkertijd de sterke kern van het team wel behouden moest blijven. Dit betekende dat op een aantal posities binnen de selectie duidelijk besparingen moesten worden gedaan. In deze context is ook het contract van doelman Arjan Versteijnen niet verlengd. Bram van Grunsven blijft de doelman bij de mannen van Jo Smeets. . Hij maakt deel uit van de spelersraad en blijft vanuit de lange termijnvisie een belangrijke vaste waarde binnen het team.

Uit de eigen jeugdopleiding van Bevo Hc zullen de talentvolle Jong-Oranje keepers Ivo Verberne en Mika Schoolmeesters worden toegevoegd aan de selectie van het BENE League team van Herpertz Bevo Hc. Beide jeugdinternationals zijn zeer ambitieus en volgen momenteel het intensief fysieke zomerprogramma bij Bevo Hc, onder leiding van Performance trainer Perrin Hendrix.

Bevo Hc bedankt Arjan voor zijn bijdrage in het succesvolle voorbije BENE League seizoen en wenst hem veel succes in de toekomst.