BENE-League Nieuws Heren1 vs. Volendam

We naderen het einde van dit seizoen van de BENE-League en stevenen daarmee op een ongewoon spannende ontknoping af. Onze mannen hadden afgelopen week bij de uit-wedstrijd tegen Visé de kans om hun Final Four ticket veilig te stellen. Helaas verloor de ploeg van Jo Smeets deze belangrijke wedstrijd, waarmee vervolgens alles aankomt op de laatste wedstrijd van het BENE-League seizoen.

Komende zaterdag wordt deze cruciale wedstrijd tegen Kras/Volendam gespeeld, een ploeg waar Bevo het normaal best lastig mee heeft.

De rechtstreekse concurrentie voor het Final Four ticket heeft overigens allemaal een lastige match voor de boeg. Kembit Lions speelt tegen Neerpelt en Visé treft de reeds geplaatste ploeg uit Bocholt. LET OP: De wedstrijd begint om 20.00 uur!