Groot talent Deliano Antonio naar hoofdmacht van Herpertz Bevo Hc.

Komend seizoen maakt Deliano Antonio de overstap naar de hoofdmacht van Herpertz Bevo Hc. De in Panningen zelf woonachtige Antonio is als jeugdspeler begonnen bij Bevo.

Hij heeft de gehele opleiding doorlopen en kwam het afgelopen seizoen met de opleidingsploeg van Bevo Hc uit in de Nederlandse eredivisie.

Hij maakt nu de overstap naar het 1e team. De 18-jarige Deliano Antonio werd kortgeleden gehuldigd als winnaar van “Talent Sportgala gemeente Peel en Maas “

Deliano Antonio stond in de belangstelling bij meerdere clubs en daarom is Bevo Hc er trots op dat de jeugd international besloten heeft om zich bij zijn thuisclub in Panningen verder te ontwikkelen. De snelle en attractieve speler is een frisse aanwinst voor het team van trainer Hans van Dijk. Antonio zal samen met Sybren Stijweg op de linkerhoek spelen.

De komende weken zullen nog meer eigen talenten tekenen voor het opleidingsteam van Herpertz Bevo Hc in de Nederlandse Eredivisie zoals Driek Manders en Martijn Hendriks dat kortgeleden ook al deden. Met de doorstroom van spelers uit de eigen opleiding naar de topteams, laat Bevo Hc zien dat het een club is met een brede lokale en regionale basis.