๐๐ž๐ฏ๐จโ€™๐ฌ๐Œ๐š๐ญ๐œ๐ก: ๐‰๐จ๐ซ๐๐ข๐ง ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ž๐ซ๐ฅ๐จ ๐ž๐ง ๐๐ž๐ซ๐Ÿ๐ž๐œ๐ญ ๐‚๐จ๐š๐ญ ๐.๐•.

๐–๐ข๐ž ๐›๐ž๐ง ๐ฃ๐ž?
Hi, Ik ben Jordin van Berlo, 24 jaar en heb 6 seizoenen in Heren 1 gespeeld. Omdat de revalidatie met mijn kruisband me zwaar valt ben ik nu even een tijdje gestopt met handballen.

๐–๐š๐š๐ซ ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค ๐ฃ๐ž ๐ง๐ฎ?
Momenteel werk ik als Productieplanner bij Perfect Coat BV. Zij coaten met name producten voor de automotive industrie en ik ben daarbij verantwoordelijk voor de planning.

๐‡๐จ๐ž ๐›๐ž๐ง ๐ฃ๐ž ๐›๐ข๐ฃ ๐๐ž๐ซ๐Ÿ๐ž๐œ๐ญ ๐‚๐จ๐š๐ญ ๐ญ๐ž๐ซ๐ž๐œ๐ก๐ญ ๐ ๐ž๐ค๐จ๐ฆ๐ž๐ง?
Tijdens mijn opleiding was ik op zoek naar een stage. Toen ben ik rond gaan kijken naar bedrijven in de buurt en kwam ik Perfect Coat tegen. Ik herkende het bedrijf destijds als sponsor van Bevo en heb toen contact met hen opgenomen. Ik heb mijn stage daar met goed resultaat afgesloten en na mijn studie heeft Perfect Coat contact met mij opgenomen voor deze functie. Inmiddels werk ik er al bijna 2 jaar.

๐–๐š๐ญ ๐ก๐ž๐ž๐Ÿ๐ญ ๐๐ž๐ฏ๐จ ๐๐ž๐ฌ๐ญ๐ข๐ฃ๐๐ฌ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ฃ๐จ๐ฎ ๐›๐ž๐ญ๐ž๐ค๐ž๐ง๐ ๐ข๐ง ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง ๐ณ๐จ๐ž๐ค๐ญ๐จ๐œ๐ก๐ญ?
Doordat Perfect Coat me bekend was als sponsor van Bevo voelde de drempel lager. Zij snappen ook wat ik laat voor de sport wat het maakt dat mijn werk ideaal te combineren is met het handballen.