#๐๐ž๐ฏ๐จโ€™๐ฌ๐Œ๐š๐ญ๐œ๐ก: ๐Š๐š๐ฃ ๐†๐ž๐ž๐ง๐ž๐ง & ๐Š๐“๐’ ๐’๐œ๐ก๐ซ๐ž๐ฎ๐ซ๐ฌ

๐–๐ข๐ž ๐›๐ž๐ง ๐ฃ๐ž?
Ik ben Kaj Geenen en ik ben 19 jaar. Ik speel nu 8 jaar bij Bevo Hc waarbij ik vanuit de jeugdopleiding ben doorgestroomd naar de senioren. Dit seizoen maak ik wekelijks deel uit van de selectie van heren 1.

๐–๐š๐š๐ซ ๐ฅ๐จ๐จ๐ฉ ๐ฃ๐ž ๐ฌ๐ญ๐š๐ ๐ž ๐ž๐ง ๐ฐ๐š๐ญ ๐ข๐ฌ ๐ฃ๐ž ๐Ÿ๐ฎ๐ง๐œ๐ญ๐ข๐ž?
Ik studeer voor eerste installatiemonteur en loop nu voor de derde keer stage bij KTS Schreurs. Ook doe ik daar vakantiewerk. Ik mag onder begeleiding van een monteur airco's en warmtepompen aansluiten. KTS Schreurs is een fijne werkgever. De werksfeer is heel prettig en het is een gezellige en hechte groep. Ik krijg bij KTS alle ruimte om mij te ontwikkelen en de monteurs zijn bereid om mij alle kneepjes uit het vak te leren. Daarbuiten is het ook gewoon gezellig en kunnen we veel samen lachen.

๐‡๐จ๐ž ๐›๐ž๐ง ๐ฃ๐ž ๐›๐ข๐ฃ ๐Š๐“๐’ ๐’๐œ๐ก๐ซ๐ž๐ฎ๐ซ๐ฌ ๐ญ๐ž๐ซ๐ž๐œ๐ก๐ญ๐ ๐ž๐ค๐จ๐ฆ๐ž๐ง?
Ik wist dat KTS Schreurs een sponsor van Bevo is en vanuit daar heb ik contact met hen opgenomen voor een stagegesprek. De samenwerking was vanaf het begin erg goed. Ze begrijpen dat ik bezig ben met topsport en daar houden ze rekening mee. Ze geven mij de ruimte om mij zowel op de werkvloer als op het handbalveld te ontwikkelen.

๐–๐š๐ญ ๐ก๐ž๐ž๐Ÿ๐ญ ๐๐ž๐ฏ๐จ ๐‡๐œ ๐๐ž๐ฌ๐ญ๐ข๐ฃ๐๐ฌ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ฃ๐จ๐ฎ ๐›๐ž๐ญ๐ž๐ค๐ž๐ง๐ ๐ข๐ง ๐ก๐ž๐ญ ๐ฏ๐ข๐ง๐๐ž๐ง ๐ฏ๐š๐ง ๐ž๐ž๐ง ๐ฌ๐ญ๐š๐ ๐ž๐จ๐ฉ๐๐ซ๐š๐œ๐ก๐ญ?
Door het uitgebreide sponsornetwerk van Bevo Hc was het voor mij makkelijker om in contact te komen met KTS Schreurs.