Spelers Heren B1 Herpertz BevoHC geselecteerd voor de HandbalAcademie op Papendal

Voor het komende seizoen ’22-’23 zijn 3 spelers van heren B1 Herpertz Bevo Hc geselecteerd voor de Handbalacademie op Papendal.

Uit een groep van 17 spelers die belangstelling hadden voor één van de 5 plaatsen op de Handbalacademie zijn Deliano Antonio, Yoran Kremers en Lino Jansen (v.l.n.r.)  geselecteerd om aan te sluiten bij de Handbalacademie.

Het programma van de HandbalAcademie bestaat qua omvang uit ± 16 trainingsuren. Trainingsuren welke met name gericht zijn op het individueel beter maken. Er wordt gewerkt aan 5 belangrijke pijlers, zijnde de technische, tactische, fysieke, mentale en sociale vaardigheden.

Om de technische en tactische vaardigheden te verbeteren zijn er vijf baltrainingen per week. Vier daarvan zijn op de Academie, de vijfde is bij de eigen club op vrijdagavond. In het weekend spelen de jongens bij hun eigen club, Herpertz Bevo HC in competitieverband. Naast de baltrainingen is er ook ruimschoots aandacht voor specifieke loop- en fysieke trainingen.