Kaarten voor vandaag nog uitsluitend aan de kassa verkrijgbaar

Komende zaterdag en zondag (23 en 24 oktober)  staat Sportarena de Heuf volledig in het teken van de wedstrijden in de tweede ronde van de European Cup for men 2021, tegen de Israëlische ploeg AS SGS Ramhat Hashron. 

Vanwege het behaalde resultaat in de landelijke competitie start Herpertz Bevo Hc in de tweede ronde van deze cup.  

Op zaterdag 23 oktober om 16.00 uur wordt de thuiswedstrijd gespeeld, op zondag 24 oktober om 15.00 uur de uitwedstrijd. Om praktische redenen worden beide wedstrijden in De Heuf gespeeld en reist het team niet af naar Israël. 

Bestel snel je tickets voor deze wedstrijden. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar.
Je hoeft de bestelling voor tickets niet gelijk af te rekenen, betaling (bij voorkeur cash) is pas nodig bij het oppikken van de tickets bij de kassa van De Heuf.