Daniel Eggert verlaat Bevo Hc en keert terug naar Denemarken

De Corona crisis in de afgelopen periode is moeilijk geweest voor Daniel Eggert. Geen handbal en de zoektocht naar een parttime baan was een onmogelijke opgave in deze maanden. Vanuit zijn woonplaats Dormagen in Nordrhein Westfalen (waar Corona hard toesloeg) probeerde hij contact te houden met Bevo en zijn ploeggenoten. Samen met zijn gezin heeft hij dan ook al vroegtijdig de keuze gemaakt om terug te keren naar Denemarken, zijn geboortestreek. Hier lukte het Daniel en zijn vrouw wel om beiden een mooie baan te vinden, waarop ze hebben besloten dat het voor henzelf en de kinderen beter is om als gezin in Denemarken te blijven.

Daarmee komt er een vroegtijdig einde aan de samenwerking tussen Daniel Eggert en Herpertz Bevo Hc. Sportief gezien hadden beiden zich het komende seizoen heel anders voorgesteld, Daniel wilde eigenlijk nog heel erg graag een seizoen bij Bevo Hc spelen. Maar ook bij die club gooit Corona het nodige roet in het eten. Daniel gaat waarschijnlijk op een lager niveau bij een club in Denemarken spelen.

Bevo Hc wenst Daniel en zijn gezin heel veel succes voor de toekomst.